Locaties

Hoofdlocatie “De Huusker”

Fysio Jolien te Brake gevestigd in de authentieke, sfeervolle boerderij “De Huusker” aan de Frerikshof 9 in Winterswijk.

De verbouwde boerderij is voorzien van alle faciliteiten die je van een fysiopraktijk mag verwachten. Ruime behandelkamers en een oefenzaal om samen te werken aan een optimaal herstel. In de wachtruimte is een koffiecorner aanwezig waar u een lekker kopje verse koffie of thee kunt pakken. De begane grond is drempelloos en er is een minder valide toilet aanwezig.

Frerikshof 9
7103 CD Winterswijk
0543-72 82 00
06-13 76 23 48
info@fysiojolientebrake.nl

Revalidatietuin

Op 1 september 2018 is ons nieuwste innovatieve project officieel geopend: De revalidatietuin.

 

De tuinarchitect kreeg de niet alledaagse opdracht een revalidatietuin te ontwerpen:  “In eerste instantie moet het eruit zien als een mooie tuin. Bij een tweede blik mag je pas zien dat je in de tuin oefeningen kunt doen.”

 

In de wijde omgeving en zelfs in Nederland is er nergens een revalidatietuin van deze omvang en met deze opzet. Enkele honderden meters wandelen over verharde paden met bankjes om uit te rusten. Een grind-, zand- en zwerfkeienpad om loopoefeningen te doen. Traptreden in verschillende hoogtes en een forse helling om heuvel op en af te kunnen lopen.

 

Speciaal voor sporters is er een ruim 40 meter lange kunstgrasbaan aangelegd om het hele jaar door sportspeciefieke looptrainingen te kunnen uitvoeren. Aan het eind een net om balvaardigheid (voetbal, handbal, tennis, hockey) te trainen. Daarnaast is er een yogakuil om heerlijk in te ontspannen.

 

 

 

Dependance Wenters Sports Club

Fysio Jolien te Brake heeft ook een dependance bij Wenters Sports Club aan de Haitsma Mulierweg in Winterswijk.

In het sportcentrum is een behandelkamer, speciaal ingericht voor fysiotherapie. Voor revalidatie- en trainingstherapie maakt Fysio Jolien te Brake gebruik van de fitnessapparatuur in de sportschool. Behandelingen in de avonduren zijn mogelijk en ’s ochtends is er gratis kinderopvang aanwezig.

Haitsma Mulierweg 22-24
7101 CA Winterswijk
06-13 76 23 48
info@fysiojolientebrake.nl

Direct een afspraak maken
Of bel 0543-72 82 00