Werkwijze

Aanmelding

Je kunt met of zonder verwijzing van de huisarts of specialist aanmelden voor behandeling. Dit kan telefonisch, per e-mail of in de praktijk. Er wordt dan een afspraak gemaakt voor de intake.

 

Intake en onderzoek

In het eerste vraaggesprek krijg je de ruimte om te vertellen wat de klachten zijn. Via dit vraaggesprek proberen wij inzicht te krijgen in de ontstaansgeschiedenis van de klacht en mogelijke factoren die de klacht in stand houden. Daarnaast is het van belang een beeld van jouw gezondheid te krijgen en wat het verwachtingspatroon is omtrent de klacht en behandeling. Daarna volgt een uitgebreid onderzoek om de oorzaak van de klachten te achterhalen.

Diagnose en behandelplan

Je krijgt na het onderzoek uitleg over de diagnose en de oorzaak van de klachten. Vervolgens wordt het behandelplan met je besproken. 

Behandeling

Door de opleidingen tot Master Manueeltherapeut en Master Sportfysiotherapie zijn Jolien en Niels op de hoogte van de nieuwste inzichten op het gebied van manuele- en sportfysiotherapie. Lennart, Esther en Emilie beschikken door de recent afgeronde opleiding en diverse cursussen ook over up-to-date kennis en behandeltechnieken. Dit betekent dat je op de beste en meest effectieve manier behandeld zult worden zodat je snel weer klachtenvrij bent. Deze behandeling bestaat meestal uit passieve mobilisaties of manipulaties en actieve oefentherapie.

 

Tips en adviezen

Een belangrijk onderdeel van onze behandeling is het geven van tips en adviezen ten behoeve van het werk, sport- en andere dagelijkse activiteiten. Deze adviezen zijn erop gericht het herstel te bespoedigen en gericht op preventie.

Evaluatie

Bij beëindiging van de behandeling wordt je huisarts of specialist geïnformeerd over het beloop en resultaat van de behandeling.

Direct een afspraak maken
Of bel 0543-72 82 00